AW-629454635

Köksguide – Vägen till ditt nya kök

1. Inspiration

Resan till ditt nya kök börjar med att hitta inspiration, fräscha idéer och en vision om ett bättre och vackrare kök. Inspiration hittar du genom oss på Arnagård Kök, andra köksbutiker, inredningstidningar, sociala medier, eller vår hemsida. Våra kataloger erbjuder också värdefull inspiration.

2. Före mötet

Innan du besöker vårt showroom är det bra att ha måtten på ditt kök, ett foto på ditt befintliga kök och dina idéer för det nya köket. Om det är en nybyggnation behöver vi endast en planlösning av ditt nya hem.

3. Boka möte

Du kan enkelt boka ett personligt möte med vår köksdesigner via vår hemsida eller genom att ringa oss.

4. Offert

Efter ditt personliga möte får du en offert på ditt nya kök tillsammans med utvalda tillbehör. Om du är intresserad av installationstjänster ger vi även en prisuppskattning för det.

5. Köp

När du väljer oss som leverantör kommer ditt nya kök att tillverkas i en av våra fabriker i Tyskland. Arnagård Kök erbjuder uppdelad betalning med 30% vid beställning av ditt kök och resterande 70% när köket anlänt vårt lager och planerats för leverans.

6. Leverans

Alla våra kök levereras med färdigmonterade skåp från fabrik. Inga platta paket! Vitvaror, bänkskivor, kranar och andra föremål levereras på ett angivet datum, oavsett var du befinner dig. Leverans ingår alltid i våra priser!

7. Installation

Vi kan hjälpa dig med installationen genom våra kunniga partners. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information.

8. Garanti

Vi erbjuder en 10-års garanti på allt som tillverkas i Tyskland, och ytterligare garantier tillhandahålls enligt konsumentskyddslagar.

Varför välja ett kök från Arnagård Kök?

  • Vi erbjuder kök i olika prisklasser, design och med olika funktioner.
  • Vårt signum är konsekvent tysk kvalitet.
  • Vi utmärker oss i prisvärdhet i förhållande till kvalitet och service.
  • Sätt oss gärna på prov!

Vad kostar ett Arnagård Kök?

Kostnaden beror på kökets storlek, önskade anpassningar och materialval. Som en grov uppskattning varierar våra kök från 80 000 SEK till 450 000 SEK.

Hur kan Arnagård kök vara så prisvärt?

Vår förmåga att hålla konkurrenskraftiga priser härleder sig från fabrikens närvaro i över 90 länder, produktion av cirka 4 000 kök per dag över hela världen och kostnadseffektiva materialval, allt utan att kompromissa med kvaliteten. ”Most value for money”

Vad är leveranstiden?

Leveranstiden beror på de material som valts och dörrens stil. Vanligtvis sträcker det sig från 6 till 8 veckor från datumet för din beställning. Vissa produkter kan levereras på cirka 3 till 4 veckor.

När får jag min leverans?

Leverans av ditt kök kommer att schemaläggas efter din bekvämlighet som vår uppskattade kund.

Levererar ni platta paket?

Nej! Alla våra köksskåp levereras färdigmonterade från fabrik för att säkerställa bättre kvalitet och stabilitet. Dessutom sparar du tid och pengar under installationen.

Erbjuder ni hjälp med installationen?

Ja, vi erbjuder montagehjälp genom våra skickliga partners.

Kan jag installera ett Arnagård kök själv?

Ja, det är möjligt, men vi rekommenderar att du anlitar en erfaren installatör för ett överlägset resultat.

Hur leveransen mitt nya kök?

Ditt nya kök kommer att levereras till din adress av ett lokalt transportföretag. Transportören sköter inbärning till kök eller närliggande rum.

Erbjuder ni hembesök?

Tillgången på hembesök kan variera beroende på arbetsflöde. Kontakta oss för mer information om aktuell status.

Ta nästa steg att förverkliga din köksdröm!

Skicka in dina uppgifter så kontaktar vi dig och berätta mer om hur vi kan hjälpa till.

Vårt Showroom

ARNAGÅRD KÖK AB © 2019 All Rights Reserved.

Arnagård Kök AB använder cookies och liknande tekniker för att ge dig anpassat innehåll, relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats.  Läs mer om vår integritetspolicy